Laatste nieuws uit de bioscoop - De Super Mario Bros. film

Wie kent niet de beroemde Italiaanse held Super Mario™, wiens naam al voor enorme opschudding heeft gezorgd en een wereldwijde koorts heeft ontketend onder miljoenen fans? Nintendo's Super Mario Bros. is een van de beroemdste en populairste spelwerelden uit de geschiedenis. Dit spelpareltje verscheen voor het eerst in 1985 en blijft generaties vermaken tot op de dag van vandaag! Het spel speelt zich af in het Paddenstoelenrijk, waar Mario en zijn broer Luigi aan een gevaarlijke reis beginnen om prinses Peach te redden van de kwaadaardige Bowser. Met zijn kenmerkende kopstootjes, behendigheid en vastberadenheid wordt Mario het symbool van een positieve held. Je kent hem misschien ook van het racespel Mario Kart™, waarin deelnemers voorwerpen verzamelen (en gooien) tijdens een kartrace.

Videogame-held in een film

Tot grote vreugde van duizenden kinderen en hun ouders is de kaskraker Super Mario Bros. Movie in de bioscopen verschenen! Deze nieuwe poging om de spelwereld opnieuw in filmvorm te gieten is rijk aan actie en kleur. De beroemde broers, die hun brood verdienen als loodgieters, nemen het opnieuw op tegen het kwaad in het Paddenstoelenrijk om prinses Peach te redden. Verschillende iconische personages verschijnen in de film, zoals Toad, Prinses Daisy, Yoshi, Wario, Donkey Kong, Koopa Troopa en nog veel meer!

Themaproducten voor kleine fans

Super Mario™ is alom populair onder kinderen over de hele wereld. En waarom is dat? Dit iconische spel, en meer recentelijk de film, biedt veel aspecten die kinderen gemakkelijk betrekken en hun verbeelding helpen vormen. De geanimeerde afbeeldingen, die zeer aantrekkelijk zijn met variatie en kleuren, trekken hun aandacht. Kleine fans identificeren zich ook graag met hun favoriete personages. Avonturen vol springen, munten verzamelen, superkrachten en vechten tegen het kwaad maken van Mario en Luigi echte helden in kinderogen! Met onze ruime keuze aan producten met als thema Super Mario™ en Mario Kart™ kunnen je kinderen meedoen in de avontuurlijke wereld van hun favoriete personage.