Hoe kies je een auto met afstandsbediening?

Als je op zoek bent naar leuk en betaalbaar speelgoed voor je kind, dan is een auto met afstandsbediening een van de beste opties! Dankzij de eenvoudige bediening en de speciale trucjes zijn de auto's populair geworden bij veel kinderen en behoren ze tot het populairste speelgoed ooit. Het merk Lexibook biedt een uitstekende lijn speelgoedauto's die een geweldig cadeau zijn voor kleine enthousiastelingen.

Ons assortiment auto's stelt alle fans van stunts en speciale effecten, liefhebbers van het bouwvoertuigen, degenen die polsbesturing willen uitproberen, of degenen die net beginnen en graag genieten van een goede show tevreden! Je kunt zien wat elk model kan doen in de beschikbare video's in de productbeschrijving van de meeste van onze auto's met afstandsbediening. De lijst is gevarieerd, dus laten we beginnen!

Oplaadbare batterijen

Alle auto's van Lexibook zijn uitgerust met een oplaadbare batterij die ongeveer 20 minuten meegaat na het opladen. Daarom heb je voor de meeste modellen alleen de AA-batterijen voor de afstandsbediening nodig.

Revolutionaire auto's met bewegingsbesturing

Laten we beginnen met onze bestseller, de auto's met bewegingsbesturing. Deze modellen hebben twee besturingsstanden: afstandsbediening en beweging. Met een simpele polsbeweging kun je ongekende dingen doen met de auto en hij is geschikt voor iedereen die graag nieuwe mogelijkheden verkent. Geluids- en lichteffecten zorgen voor een geweldige stuntshow en je kunt er zowel binnen als buiten van genieten. Daarmee hoef je je geen moment te vervelen!

Extreme modellen vol speciale effecten en ongelofelijke trucs

Heb je thuis een veeleisende gebruiker die bekend is met de wereld van auto's en sta je perplex van verbazing? De volgende selectie zal niet alleen de kleine enthousiastelingen verbazen! Geveerde wielen geschikt voor elk terrein, "waterrook" voor een realistischer effect, staand draaien, driften, trucs op zes wielen, snelheden tot 12 km/u, oogverblindende geluids- en lichteffecten, bewegen op de maat van de muziek, racestijl of misschien een auto in de vorm van een dinosaurus? Het is allemaal mogelijk bij ons, kies gewoon het juiste model.

 

Kleine bouwvakkers en brandweermannen

Geeft je kind de voorkeur aan vrachtwagens en bouwvoertuigen boven race- en stuntauto's, maar wil hij ze toch graag op afstand besturen? Wij maken ook zulke enthousiastelingen blij! De realistische bouwvoertuigen vallen zeker in de smaak door hun functies en uitrusting. Ze kunnen zand en kleine ladingen aan en zijn dus een geweldige keuze voor elke kleine bouwvakker. Kleine brandweermannen worden vast heel blij van een auto met watertank en uitschuifbare ladder!

 

360° stunts op elk terrein

Begin je met auto's maar wil je toch indruk maken op het publiek in de speeltuin of op de stoep? Stuntauto's doen trucjes en draaien 360°, ze zijn niet bang om te springen, op twee wielen te balanceren of aan beide kanten te flippen. Je kunt de demofunctie kiezen en genieten van de automatische stunttrucs, of de bewegingen van de auto zelf programmeren. Gripvaste banden of vierwielaandrijving? Kies het juiste model voor jouw voorkeur tegen een geweldige prijs! 

 

Verras je kinderen met een origineel cadeau

Auto's met afstandsbediening van Lexibook zijn een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar, maar jongere enthousiastelingen kunnen ze waarderen onder toezicht van een volwassene. De juiste kiezen is makkelijker als je de interesses en behoeften van je kind in gedachten houdt. Met een overzicht van hoe ze werken en hoe hun functies en uiterlijk variëren, weet je zeker dat je het juiste model kiest om succes te garanderen. Veel succes met je keuze!